afspraak maken Bel ons

i y n

Aircocheck-Utrecht

Aircocheck Utrecht

Aircocheck-Utrecht afspraak maken

Stel je voor, net als u in uw auto stapt op een hete zomerdag, komt u erachter dat de airco niet naar behoren werkt. Dit heeft als gevolg dat u in een warme auto moet rijden, zonder frisse lucht, wat uw concentratie weer afneemt en bovendien zorgt dat uw rit onnodig verhindert wordt. Door twee keer per jaar de airco-controle te laten uitvoeren bij Vakgarage Autoweerd voorkomt u onverwachte reparaties. Tijdens het uitvoeren van de check wordt eerst het systeem volledig nagekeken, verder wordt er gecontroleerd of de airco toe is aan een reiniging en wordt de verdamper schoongemaakt en als laatste wordt de condensor nagekeken op eventuele beschadigingen.

Dit voorkomt dus onverwachte complicaties aan uw airco die er weer voor zorgen dat u later extra onnodige kosten heeft. Ons team van 16 vakmensen staat natuurlijk altijd garant om u auto met uiterste precisie na te kijken en beschikt dan ook over meerdere monteurs met dusdanige airco-ervaring.

Waarom zou u een controle doen?

De aircocheck is van groot belang, omdat een matig/slecht werkende airco zorgt voor een zeer hoog brandstof verbruik. Bovendien is dat is niet fijn voor uw portemonnee. Ook helpt een goed-werkende airco voor frisse lucht. Bovendien is een frisse bestuurder vaak ook een alerte bestuurder. Daarom is een goede werkende airco dus voordeliger, veiliger, maar vooral fijner. U wilt immers niet op zomervakantie met uw auto richting Zuid-Frankrijk terwijl uw auto net een sauna is. Kortom, na een controle en eventuele reparatie bij ons autobedrijf zijn al uw airco-gerelateerde autoproblemen binnen no-time gepiept.

Afspraak maken

Hoewel u kunt altijd even langskomen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht in de binnenstad voor uw airco-controle, maar het is misschien makkelijker om vooraf een afspraak te maken. Klik hier als u direct een afspraak wilt maken voor uw aircocheck! Natuurlijk kunt u ook bellen 030-3031600.

 

Airco check bij Autoweerd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.