afspraak maken Bel ons

i y n

VVU Actie

Unieke VVU-actie: 10% voor de club!

Vakgarage Autoweerd Utrecht is sponsor van de leukste volleybalvereniging in Utrecht: VVU. Voor het lopende seizoen is er een geweldige win-win-actie uitgewerkt: voor elke auto die naar Garage Autoweerd wordt gebracht voor onderhoud of reparatie wordt 10% van het factuurbedrag in de clubkas van VVU gestort! Iedereen voordeel dus: uw auto wordt perfect onderhouden door de vakmensen van Vakgarage Autoweerd én u steunt de mooiste volleybalclub van Utrecht. Met zoveel clubleden loopt dat aardig op! Goed voor uw auto en goed voor de club!

De actie geldt natuurlijk ook voor fans, familie en ouders van de jeugdleden van VVU! Hoe meer mensen mee doen, hoe meer de clubkas ontvangt van de sponsor! Win-win!

VVU volleybal vereniging utrecht - powered by Vakgarage Autoweerd

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: bij het maken van uw online-afspraak typt u de tekst VVU-ACTIE in het vakje ‘Opmerkingen’. Dat is alles! Onze receptie bevestigt uw afspraak de eerstvolgende werkdag, en bij het ophalen van de auto wordt dan 10% van de betaalde onderhouds-/reparatiekosten gereserveerd voor V.V! Dus elk VVU-lid, maar ook kennissen of familie, breng uw auto naar Vakgarage Autoweerd en spek daarmee de clubkas van deze fantastische sportclub in de Galgenwaard! Voor de APK, voor een onderhoudsbeurt, voor de airco, remmen, banden, uitlaat, distributieriem of autoschade. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een huurauto, een aanhangwagen, sneeuwkettingen of fietsendrager. Ook voor interesse in het kopen van een nieuwe auto of een BOVAG-occasion, of Private-Lease. Staat uw droomauto niet in onze showroom? Dan kunt u een zoekopdracht invullen waar u uw wensen doorgeeft en onze verkoopmedewerkers op zoek gaan! Zo rijdt u altijd weg in de auto van uw dromen!

VVU Actie Voorwaarde

Deze 10% bonus-actie loopt over alle particuliere werkzaamheden én autoverhuur. Niet op schade-herstelwerkzaamheden via verzekeringsmaatschappijen, ruitschades of aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Ook telt de actie op zakelijk verkeer (MKB ZZP) met uitzondering van de leaseauto’s en/of gebruikers van de Travel-Card. Het is niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties. Maak nu eenvoudig online uw afspraak!

Of bel voor een afspraak naar 030 – 30 31 600

Vakgarage Autoweerd is al meer dan 40 jaar Bovag-Merkdealer in Utrecht, aangesloten bij SchadeGarant, NAP, RDW, AutoTrust, Topspace en Autohopper Autoverhuur.