VVU Actie

Unieke VVU-actie: 10% voor de club!

Vakgarage Autoweerd Utrecht is sponsor van de leukste volleybalvereniging in Utrecht: VVU. Voor het lopende seizoen is er een geweldige win-win-actie uitgewerkt: voor elke auto die naar Garage Autoweerd wordt gebracht voor onderhoud of reparatie wordt 10% van het factuurbedrag in de clubkas van VVU gestort! Iedereen voordeel dus: uw auto wordt perfect onderhouden door de vakmensen van Vakgarage Autoweerd én u steunt de mooiste volleybalclub van Utrecht. Met zoveel clubleden loopt dat aardig op! Goed voor uw auto en goed voor de club!

De actie geldt natuurlijk ook voor fans, familie en ouders van de jeugdleden van VVU! Hoe meer mensen mee doen, hoe meer de clubkas ontvangt van de sponsor! Win-win!

VVU volleybal vereniging utrecht - powered by Vakgarage Autoweerd

Hoe werkt het?  

Heel eenvoudig: bij het maken van uw online-afspraak typt u de tekst VVU-ACTIE in het vakje ‘Opmerkingen’. Dat is alles! Onze receptie bevestigt uw afspraak de eerstvolgende werkdag, en bij het ophalen van de auto wordt 10% van de betaalde onderhouds-/reparatiekosten gereserveerd voor V.V.!. Dus elk VVU-lid, maar ook kennissen of familie, breng uw auto naar Vakgarage Autoweerd en spek daarmee de clubkas van deze fantastische sportclub in de Galgenwaard! Voor de APK, voor een onderhoudsbeurt, voor de airco, remmen, banden, uitlaat, distributieriem of autoschade.. Voor een huurauto, een aanhangwagen, sneeuwkettingen of fietsendrager.. Voor een nieuwe auto of een BOVAG-occasion, of voor een jong gebruikte auto via onze Private-Lease..

Actie-voorwaarde: deze 10% bonus-actie loopt over alle particuliere werkzaamheden én autoverhuur. Niet op schade-herstelwerkzaamheden via verzekeringsmaatschappijen, ruitschades of aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Ook telt de actie op zakelijk verkeer (MKB ZZP) met uitzondering van de leaseauto’s en/of gebruikers van de Travel-Card. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties. Maak eenvoudig uw online afspraak >>

Of bel voor een afspraak naar 030 – 30 31 600

Vakgarage Autoweerd is al meer dan 40 jaar Bovag-Merkdealer in Utrecht, aangesloten bij SchadeGarant, NAP, RDW, AutoTrust, Topspace en Autohopper Autoverhuur.