afspraak maken Bel ons

i y n

Votulast Actie

votulast krant actie autoweerd apk utrecht

Votulast-Actie voor wijkbewoners!

 

U woont in of rond Votulast en u wilt uw auto laten onderhouden. Of de auto is toe aan de APK. De grote, luxe autobedrijven aan de rand van de stad liggen niet bepaald op de route en dan sta je daar op een industrieterrein. En ’s middags weer op tijd terug… Kan dat niet anders?

Ja, dat kan, en nog veel goedkoper ook!

Bij Vakgarage Autoweerd, het bij Bovag aangesloten autobedrijf bij u “om de hoek”. Voorheen gevestigd op de Hopakker, vlakbij de bekende molen (Adelaarstraat), groeide dit RDW-erkende autobedrijf uit tot Citroëndealer en Daihatsu-merkdealer. De verhuizing naar de Weerdsingel Oostzijde betekende dat Autoweerd uitgroeide tot het grootste APK-keuringsstation in Utrecht-centrum. Daarna aangesloten bij het grootste onafhankelijke garage-concept van Nederland: Vakgarage. Iedere verstandige autorijder in de binnenstad (Votulast) heeft al kennis gemaakt met de persoonlijke service van de 16 ervaren vakmensen. Wij staan voor u klaar! En onze gratis leenfietsen ook! Of onze mooie huurauto’s! Mocht u willen wachten, ook geen probleem: er is Wifi, echte koffie. Welkom bij Autoweeerd, tevens uw bandenhotel of onze airco-specialist.

Vakgarage Utrecht kan en mag namelijk elk merk onderhouden met behoud van de fabrieksgarantie. Ook staan er in onze showroom meerdere betrouwbare Bovag-occasions klaar zoals Skoda, Volvo, Toyota, Citroën en Peugeot. Uw garage om de hoek is hét ideale adres voor onderhoud, reparatie en natuurlijk ook APK. Ook voor uw lease-auto of bedrijfswagen: Bovag-autobedrijf Autoweerd is uw vertrouwde garage om de hoek!

Votulast actie

— Vanaf 1 januari 2018 is deze actie helaas niet meer geldig en kunt u geen bonnetjes meer bij Vakgarage Autoweerd inleveren. —

De speciale Votulast-actie maakt het nog aantrekkelijker voor u; want in de bekende Votulast wijkkrant kunt u onze 15% kortingsbon vinden, dat scheelt u een hoop geld!

Maak online een afspraak en neem de originele advertentie uit de Votulast mee wanneer u de auto brengt. Zo bespaart u 15% (!!!!!) op alle onderhouds- en reparatie-kosten! Ook op de APK, op het onderhoud van de airco, of eventuele bijkomende kosten als het vervangen van uw distributieriem, een kapotte uitlaat, uw accu, uw banden etc. Autoweerd helpt graag de hele buurt, van Vogelenbuurt tot Tuindorp. Uitzondering: de aanschaf van een nieuwe auto of een Autoweerd Bovag-occasion valt buiten deze actie. Let op, zonder originele advertentie vooraf geen korting!

Let op! Deze actie is exclusief voor Votulast-bewoners. Knip en neem de ORIGINELE advertentie mee uit uw Votulast krant, en lever deze VOORAF in wanneer u de auto komt brengen. Achteraf inleveren is helaas NIET mogelijk i.v.m. dubbele facturatie-werkzaamheden! Neem het dus mee wanneer u de auto komt brengen! De korting kan niet worden omgezet in contant geld.