afspraak maken Bel ons

i y n

FC Utrecht Actie

Sponsor Vakgarage Autoweerd en FC Utrechtfc utrecht FCU galgenwaard Autoweerd Vakgarage Sponsor

Vakgarage Autoweerd is trotse sponsor van meerdere sportclubs in Utrecht. Dit zijn clubs zoals voetbalclub USV Hercules, die trouwens is gepromoveerd naar de Topklasse. De afdeling Tennis van deze omni-club. Het BOVAG aangesloten autobedrijf is de Hoofdsponsor Open Toernooi 55+. En ook onze eigen Utrechtse volleybalvereniging VVU. Die net als FC Utrecht ook in de Galgenwaard speelt. Met de Heksenketel als vaste locatie voor de vele clubleden en aanhang. Voor het jeugdvoetbal in Utrecht heeft Autoweerd meerdere pupillen teams in een strak tenue mogen steken. Uiteraard met shirt reclame, waaronder de verrassende Districts Kampioen KNVB-Beker UVV-jeugd! Ten slotte draagt het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-centrum ook nog bij in de jaarlijkse activiteiten en festivals. Van tennis-, voetbalclubs en sport-events, waaronder T.C. Domstad, At Risk en Zwaluwen Utrecht.

FC Utrecht

Maar onze trots is natuurlijk de plaatselijke FC Utrecht in de Galgenwaard! FC Utrecht is verreweg dé club van de provincie Utrecht, en speelt in de Eredivisie. De laatste paar jaren eindigde FC Utrecht vaak in de top 5, en speelt ook nog wel eens mee in de Europa League. Ons autobedrijf heeft de afgelopen jaren regelmatig het gezicht mogen laten zien. Dit deden wij via meerdere clubbladen, waaronder Forza en TrueSupport. Via het interne TV-circuit, de spiegel-reclame. En natuurlijk de digitale bord-reclames langs de zijlijn op de wedstrijddagen. Zo staan we al jarenlang bij elke thuiswedsrijd full-color in het wedstrijdmagazine! In goede tijden en in hele goede tijden! Vakgarage Autoweerd is dus nauw verbonden met sportclubs in Utrecht!

Door te sponsoren proberen wij de clubs te helpen om groter te worden. Of leuke evenementen te organiseren. Want het zal natuurlijk leuk zijn als naast FC Utrecht en VVU, nog een paar andere Utrechtse clubs het beter doen op Nederlands niveau. Zo is sporten leuk voor iedereen. Ten eerst is het leuker voor de sporter zelf, omdat deze graag meedoet op hoger niveau. Verder is het leuk voor de (neutrale) kijker omdat de wedstrijden meer spanning met zich meedragen. En als laatste heeft het een positief effect op Utrecht zelf omdat er dan meer clubs in de belangstelling staan. Vakgarage Autoweerd Utrecht probeert hier elk steentje aan bij te dragen.