afspraak maken Bel ons

g i y n

Beste Deal van

Beste deal van Autoweerd

Autoweerd Utrecht is naast verkoper van  occasions en verhuurder van auto’s, ook een Vakgarage. Vakgarage (specialist in onderhoud en reparatie van uw auto) levert kwaliteit door het hele land, onder andere door goed opgeleide monteurs en de juiste gereedschappen. In de werkplaats van Vakgarage Autoweerd wordt er gewerkt met de APK, het algemene onderhoud van auto’s, reparaties, distributieriemen, aircowinterbanden etc. De winterbanden kunnen in de winter direct terecht in ons bandenhotel, waar alle klanten hun banden kunnen opslaan. Deze winterbanden zijn bij Autoweerd geregistreerd, verzekerd én professioneel opgeslagen, geen zorgen dus.

Naast de werkplaats is Autoweerd Utrecht ook actief in de verkoop en verhuur van auto’s. Zo is Autoweerd aangesloten bij Autohopper, een autoverhuurbedrijf waar men snel en eenvoudig de juiste auto kan huren.  Autoweerd heeft een ruim aanbod in auto’s: van personenauto’s tot bedrijfswagens, van een verhuisbus tot aanhangwagens, voor ieder wat wils. Naast particulier wordt er ook zakelijk verhuurd aan bijvoorbeeld ZZP’ers of MKB’ers. Dus ook beste deal wat betreft verhuur in Utrecht!

De autoverkoop van Autoweerd is zowel voor nieuwe, als gebruikte auto’s. Door het netwerk en het bereik van Autoweerd, is de kans dat úw perfecte auto wordt gevonden groot. Zowel in onze showroom, als via een online zoekopdracht, helpt onze verkoopmedewerker u met het vinden van de juiste auto.

beste deal autoweerd winterbanden autohopper