afspraak maken Bel ons

g i y n

21 November Nationale Werkbezoek Dag

Nationale Werkbezoek Dag bij Autoweerd

Op 21 november is het Nationale Werkbezoek Dag! En wij bij Vakgarage Autoweerd doen ook mee! Op deze dag openen wij onze garage voor werkzoekenden!

Wat is de Nationale Werkbezoek Dag?

De Nationale Werkbezoek Dag is in het leven geroepen door Broekriem. Het doel van deze dag is om werkzoekenden in contact te brengen met vakmensen die al werkzaam zijn in de branche waar zij interesse in hebben. Dit is een win win situatie voor beide kanten: de werkzoekenden kunnen op deze manier meer inzicht krijgen in de branche en de bedrijven kunnen geïnteresseerden enthousiast maken over het vak.

Dat is precies de reden dat wij bij Vakgarage Autoweerd Utrecht ook meedoen! Deze dag staat in het teken van netwerken en het zelf initiatief nemen. Je kunt op deze dag geheel vrijblijvend bij ons langskomen om kennis te maken met onze garage. Wij nemen je dan mee met een kleine tour en beantwoorden je eventuele vragen. En mochten er op dat moment vacatures open staan, dan kunnen we daar uiteraard ook over verder praten.

Kom dus op 21 november bij ons langs!

Wil je graag bij ons langskomen? Laat het ons dan weten via deze link of stuur een email naar w.krispin@autoweerd.nl. Voor meer informatie kun je hier terecht.

werkbezoekdag vakgarage autoweerd garage monteur nationale werkbezoek dag